GÖR ENKLA BETALNINGAR

från vem som helst till vart som helst

PayDo är en mashup online betalningslösning som passar alla dina behov.

ATTENDED

För point-of-sale implementation

UNATTENDED

Ta betalningar där kunder självbetjänar

ONLINE & MOBILE

Ta betalningar över webben och mobilenPayDo är en Payment Service Provider (PSP) erbjuder online betalningslösningar som omfattar både en Internet Mechant Account (IMA) (via Elavon) och en betalningsgateway. För företag som redan har en IMA, kan det också vara bara en betalning gateway.

En stack-teknik för varje betalningstransaktion

Byggd på över ett decennium av betalningsgateway och EMV migration expertis, stöds våra Multi-Channel kort acceptans lösningar av ett antal tekniker.

Säkerhet och Tillgänglighet

Ett komplett utbud av tekniska lösningar

Konkurrenskraftiga priser

Rapportering och administrationsmöjligheter

Utmärkt teknisk support


Säkerhet och tillgänglighet. Inbakat.

Säkerhet och tillgänglighet är det som skiljer oss åt. Vi leder vägen med vårt särskilda engagemang för säkerhet, tillgänglighet och kunden stödja kompetens. Våra säker transaktion bearbetningsmiljön överstiger industristandarder som PCI DSS.

Våra partners


Näringslivet drivs av betalningar. Världens betalningar drivs av Elavon.

Elavon har varit en ledare i bearbeta betalningar för över tjugo år, och utnyttjar världens bästa teknik för våra kunder, från stora globala företag lokalt ägda småföretag. Vi levererar kraftfulla betalningslösningar för alla betalningstyper och bearbetning miljöer, för att se till att ditt företag, oavsett storlek, håller sig väl ansluten.

Vi är konsekvent bland de topp 5 globala betalningsalternativen och vår robusta, redundanta bearbetningsplattform och vår end-to-end fördel säkerställer handel för företag runt om i världen. Uppbackad av styrka och stabilitet i U.S. Bank, ger Elavon flexibelt, säkert och innovativa lösningar samtidigt som vi tillhandahåller värdet i varje punkt i vår kund- och partnerrelationer.

EVRY är ett av de ledande IT-företagen i de nordiska länderna, med en stark lokal och regional närvaro i 50 nordiska städer. Genom sina kunskaper, lösningar och teknik bidrar EVRY till utvecklingen av informationssamhället i framtiden, och så skapar värde till förmån för sina kunder och för samhället som helhet. EVRY kombinerar djup branschkunskap och teknisk expertis med en lokal leveransmodell och internationell styrka. EVRY har cirka 10.000 anställda och redovisar årsomsättning nära 13 miljarder NOK.

Kontakta oss